Overslaan en naar de inhoud gaan
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Save-the-date: informatiebijeenkomst Communicatieforum CE-markering

Nieuwsbericht |
alt=

Op woensdag 23 oktober 2024 ( 13:30-17:00 uur) vindt alweer de 11e informatiebijeenkomst van Communicatieforum CE-markering plaats bij het Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in Den Haag.

De CPR, de laatste stand van zaken en wat zijn de raakvlakken met de ESPR.

Het programma staat in het teken van het revisievoorstel CPR. Een belangrijke ontwikkeling voor de CE-markering van bouwproducten, wat gaat er veranderen? Het ministerie van VRO en deskundigen uit het veld geven uitleg en toelichting over de laatste ontwikkelingen. Centraal staat dit jaar de CPR en de ESPR (Ecodesign for Sustainable Products Regulation), de Nederlandse en Europese wetgeving inzake de relatie milieuregels en onze bouwproducten, wat zijn de raakvlakken? 

Panel van deskundigen
Met experts worden de laatste ontwikkelingen over de CPR besproken. Tevens word je in gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Heb je nu al een vraag aan ons panel van deskundigen, dat kan je deze bij inschrijving al stellen.

Na deze bijeenkomst bent je geïnformeerd over de actuele ontwikkelingen over de revisie CPR en CE-markering. Mis deze kans niet!

Meld je alvast aan voor het congres, zo blijf je ook op de hoogte over het programma. Aanmelden kan via deze link