Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

10e Informatiebijeenkomst Communicatieforum CE-markering

Nieuwsbericht |

Donderdag 16 november 2023

Er wordt hard gewerkt aan het programma van alweer de 10e plenaire bijeenkomst van Communicatieforum CE-markering. Deze editie zal worden gehouden op donderdag 16 november 2023 van 13:30-17:00 uur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag.

Het Revisievoorstel CPR, de laatste stand van zaken
Het programma staat in het teken van het revisievoorstel Europese Verordening Bouwproducten (CPR). Een belangrijke ontwikkeling voor de CE-markering van bouwproducten, wat gaat er veranderen? Tijdens de bijeenkomst wordt de laatste stand van zaken gegeven over het revisievoorstel CPR en het CPR Acquis proces. Wat is er gebeurd met de opgehaalde Nederlandse commentaren? Het ministerie van BZK en deskundigen uit het veld geven uitleg en toelichting over de laatste ontwikkelingen.

Panel van deskundigen
Met experts worden de laatste ontwikkelingen over de CPR besproken. Tevens word je in gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Heb je nu al een vraag aan ons panel van deskundigen, dat kan je deze bij inschrijving al stellen.Na deze bijeenkomst bent je geïnformeerd over de actuele ontwikkelingen over de CPR en het CPR Acquis proces. Mis deze kans niet!

Meld je alvast aan voor het congres, zo blijf je ook op de hoogte over het programma. Aanmelden kan via deze link